sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Täysin uus, outo avaruus, hetkessä aukeaa, kun olet täällä.

Viime viikko meni niin hujauksessa ja oli niin paljon kaikkee tekemistä aina koulun jälkeen etten kerenny ees postailemaan. Ei kuitenkaan tapahtunu mitään mainitsemisen arvoista, vaikka kiirettä olevinaan riittiki :)

Perjantaina käytiin koeajamassa uutta autoa ja tuolla se on nyt parkkipaikalla! Mazda kun alko vähän levitä käsiin, päivä päivältä joku osa siitä hajos enemmän ja enemmän :D eihän tuo nykyinenkään uusi ole, mutta meille se kyllä on!
Päästiinki heti sillä matkailemaan kun suunnattiin luokkalaisten kanssa Kolille perjantai-iltana. Siellä oli lauantaina koko perheen tapahtumapäivä jossa meillä oli monta rastia ohjattavana ja pari luokkalaista piti siellä näytönkin :) Oma olis miulla edessä keskiviikkona, joten sitä saa tässä nyt stressailla alkuviikon.

TAAS miun silmä vammaa O.o

Siinä ainoat kuvat viimeviikolta!

Niinkun ehkä huomaa niin ei meinaa oikein kirjottaminen sujua. Koko päivän on ollu tosi väsyny olo vaikka nukun reilun parin tunnin päikkäritki. Varmaan johtuu siitä kun taas on lyhyt viikonloppu koulun takia, ni ei oikein kerkee lepäämään kunnolla, vaan aika menee uuteen viikkoon jo valmistautuen.

Voisinki mennä ottamaan iltapalaa ja valmistautumaan Big Brotherin suoraan lähetykseen! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti