perjantai 28. lokakuuta 2011

kuulumisia, kenkiä & etäpäivää

Sori tästä reilun viikon hiljaiselosta. Meillä hajos kone n.viikko sitten ja saatiin kyllä tilalle semmonen romu kone, mutta siihen ei saanu ladata mitään! Ja muutenki se oli niin hidas,etten tykänny.
Rasmus sitten töistään palkaks sai meille pöytäkoneen ja läppäriki tuli kuntoon :)

Mie menin sillon viimetorstaina joskus illasta Punkaharjulle ja perjantaina suunnistin sinne Marikan luokse :) Tehtiin tortilloita ja pelasin autopeliä "isompien" poikien kanssa. Sit joskus viiden jälkeen otin pienen ukon syliin ja laskinkin sen vasta BB lähetyksen jälkeen :D tottakai syötin ja vaihdoin parit vaipat siinä välissä, mut kuitenkin!
Lauantaina korjailtiin tätä miun hiusväriä ja Rasmus tuli perässä kans harjulle. Lauantai muuten löhöttiin vaan äitillä <3
Sunnuntaina lähettiinki melko ajoissa ajelemaan takasi.
Oli taas tosi kiva viikonloppu! Ja kiva oli välillä olla useempi yö, ni kerkes huomattavasti enemmän kaikkee.

perjantain asua.






 
Tuossa muutamia kuvia perjantailta, kun odottelin lähtöä Marikalle.

Ja vihdoin sain ne miun unelmien kengät! Tai no kahdetkin jopa. Eli siis ostinkin Sokokselta beiget kiilakorkonilkkurit. Tiedän että sanoin etsiväni mustia, mutta kun ei edes helsingistä niitä löytyny, ni minkäs teet! Ja oikeestaan tuo väri saattaa olla jopa parempi :)
Ne toiset kengät on ihan perus "uggit". Viimetalviset on jotenkin niin pilalle menneen näköset ja muutenkin nyt teki vaihteeksi mieli ostaa lyhytvartiset.


                                                                                                        Prisma 19,95€

                                                                  Sokos, 69,95€

Siinä ne nyt on! <3 Nyt ei tarviikkaan koko talvena ostaa yksiäkään kenkiä!! ;D Ärsyttää kun tässä ei vielä oo muokkausohjelmaa, ni en saanu kuvia järkevästi.

Tää viikko onki menny koulussa tutustuen meidän valkkuryhmän toimintaan. Vaikuttaa kyllä tosi kivalta, toivottavasti jatkuu samaan malliin :) Keskiviikkona istuttiin iltaa meillä Lindan ja Katin kanssa kun Linda saavutti täysi-ikäisyyden tossa syyslomalla :) Ja tuttuun torstaiseen tapaan eilen sitten oli taas kokkikerhot!


 Tyyyne <3
Tänään vietän etäpäivää ja iltapäivällä miun "pikku"veli tulee meille yökylään ja huomenna aamulla taas lähtö Punkaharjulle! Nimittäin huomenna on pikkusen ristiäiset ja sunnuntaina sit yökyläilijän 13wee synttärit :)

Nyt lähden tästä siivoilemaan, kun myös Elisa tulee jossain vaiheessä käymään ja tehdään koulujuttuja!


Heippa puput <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti