keskiviikko 19. lokakuuta 2011

kaunis rietas onnellinen



Yli puolessavälissä lomaa ollaan!
Oon tässä nyt jokapäivä käyny ettimässä itelleni uusia talvikenkiä. Ja pari ihanaa yksilöä on sattunu, mut joko on koot loppu tai sitten väärä väri. Etin siis pääsaantösesti mustia kiilakorkonilkkureita, jossa valkoinen karvavuori :)
Linda on helsingissä, joten se käy huomenna kattomassa löytyiskö sieltä miun unelmapopot! pidetään peukkuja :D

Eilen olin Hennan kanssa kaupungilla pariinkin otteeseen, kierreltiin kaikki kaupat läpi ja yhessä metsästettiin niitä miun kenkiä! Käytyiin myös coffee housessa kahteen kertaan kun alko muuten  paikat loppua kesken :D Kiva päivä, vaikka ei mitään silleen erikoista ollukkaan :)

Tän loman jälkeen ei myöskään voi sanoo etten oo nukkunu! Joka yö on tullu yli 10h unta ja kaikkina muina päivinä paitsi eilen on tullu otettua myös parin tunnin päiväunet :o Se on niin jännä, miten paljon univelkaa voi oikeesti kertyy.


Nyt miulla on tässä yö aikaa miettiä et lähdenkö huomenna äitille vai vasta lauantaina rasmuksen kanssa yhtäaikaa! Toisaalta houkuttelis lähtee huomenna, koska sitten pääsisin viettämään perjantaina Marikan kanssa laatuaikaa ja samalla viettämään myös kolmen minimiehen kanssa aikaa kun Marika on niiden kanssa keskenään ja apuvoimat on kuulema tervetullu :D

Ehkä mie tässä pääsen vielä jonkunnäköseen ratkasuun :) Nyt käyn kattomaan salkkareita koneelta ja mässäilemään hedelmätoffeita <3


-kauniita unia <3-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti