sunnuntai 9. lokakuuta 2011

punapäät ei pääse taivaaseen

Perjantai-iltana vietettiin koti-iltaa ja käytiin myös ajelemassa kaupungilla ja kattomassa maailman (lue: kaupungin) menoa :) joka oli kylläkin melko vaisu..

illan herkkuja
Lauantaina heti herättyäni tein pikasiivouksen ja sitten iskä tulikin jo! Oltiin meillä vähän aikaa ja sitten lähdettiin sen kanssa ajelemaan kohti Punkaharjua. Lauantai olikin aika vilskettä! Heti kun pääsin porukoille, pitikin lähteä ruokkimaan miun serkun kissoja ja sieltä suoraan Marikan luokse poikia vahtimaan hetkeksi :) Oli kyllä taas niin ihanaa nähä niitä kolmea ja saada se pienokainen syliin <3
Loppuilta meniki äiti-tytär meiningillä, eli sipsiä, saunaa ja telkkaria !

tuolta pojalta ei ainakaan ilmeet puutu <3
pieni rakas ihme <3
bella !
äiti & ötökkä <3
Tänään Marika tuliki sit poikien kanssa äitille syömään ja värjäämään miun hiuksia :) Eli siis tein sen, mistä otsikkokin kertoo! Miusta tuli punapääää! En tiiä miten pysyvää tää on mutta tällähetkellä oon ainaki tyytyväinen :) Vaikka alta onkin aikapaljon tummemmat kun päältä kun ei värinpoisto oikein tuottanu tulosta..


TADAA! tuossa kuvassa nuo vaan ennemmin näyttää oransseilta kun punasilta :o

Oon muuten huomannu et nyt lähiaikoina on tullu tosi paljon lähes meikittömiä kuvia tänne :D mut ehkä se ei haittaa..

Äsken tulin siis kotia ja nyt pitäis taas kerran eka purkaa ja sitten pakata! Nimittäin lähden huomenna miun uuden valkkuryhmän kanssa aloitusleirille joka kestää keskiviikkoon asti ja mennään sinne pyöräilemällä!!! Valkkuryhmät on siis ne mihin erikoistutaan ja miulla se on media- ja yrittäjyys. Huomenna alkaa siis periaatteessa viimeinen jakso Niittylahdessa, koska samalla kaavalla mennään loppuaika! Pyöräileminen ei henkilökohtasesti kiinnosta yhtään, mutta ohjelma muuten vaikuttaa kivalta ja tiistaina meillä on allasbileeet!
Ja keskiviikkona miulla alkaa kauan odotettu ja kaivattu SYYSLOMA <3 Viime loman vietinkin oikeestaan hiihtolomalla, että tuo tulee todellakin tarpeeseen :)

Postausta luvassa ehkäpä loppuviikosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti