keskiviikko 26. lokakuuta 2011

dream it. wish it. do it.

Jes ! Oon onnistunu olla kertomatta täällä blogin puolella tästä, vaikka oonkin siitä joillekki jaksanu puhuu jo kyllästymiseen asti. Eilen postilaatikkoon oli tullu ilmotus saapuneesta isosta kirjeestä, jonka voi noutaa postista.  Kävin nopeesti sen postista ja siiinä ne nyt oli ! Miun pitkään halutut ja kaivatut ja unelmoidut teippipidennykset ! :) Ehkä maailman onnellisin olin sillä hetkellä kun avasin sen paketin. Luonteeni mukasesti oon melko malttamaton ja miun ois pitäny oottaa melkein kaks viikkoa että saan ne päähäni, mutta äiti sitten suostui laittamaan ne miulle, kun näytin youtubesta pari videoo. (+ Petra opasti facebookin kautta :D )

Ensin värjäsin tyvikasvun piiloon, jonka jälkeen sitten ruettiin tositoimiin. Yhtä pientä 'virhettä' lukuun ottamatta ne kaunokit on nyt miun päässä ! Äiti jo harkihtee itelleen uutta ammattia parturi-kampaajana :D 




JA TADAAA


Oon erittäin tyytyväinen. Tilasin nämä siis huuto.netin kautta. Ja Kiinasta asti nää sit tuli, toimitus kesti suurinpiirtein 12 arkipäivää. Aluks oli vähän säätöä värin kanssa, koska väärinkäsityksiä oli, mutta sitten sain onneks oikeen sävyn ja en tiiä ite ehkä huomaan pienen eron, älkää te muut kattoko niin tarkkaan :D !

Nyt muihin asioihin. Eilen ostin kaupungilta äitille synttärilahjaksi aromatic-kasvohoitoon lahjakortin, pitää nyt muistuttaa sitä tasasin väliajoin että muistaa varata ajan sinne ! :D Myöskin hairstoresta lähti mukaan tällainen



Jokin hoitosuihke pidennyksille, en oo ennen nähny tommosta enkä kuullu tommosesta, mutta niin se myyjä vaan suositteli tuota ! Toi oli lokakuun alennuksissa 6,90e, mutta normaalisti muistaakseni 19e. Vaikuttaa ihan hyvältä, ainakin näin ensivaikutelmalta.

Oon tänään ollu ahkera! Kävelin koulusta kotiin ja vielä aloin siivoomaan tän pyörremyrskyn jäljiltä olleen huoneeni. HAHA naurakaa vaa !! Niin kaikki muutki on tehny


Vasemmalla ennen -kuvat ja oikeella jälkeen -kuvat ! :D Myönnän aika kamala, ihan hävettää julkasta täällä tommonen kamala ennen -kuva, mutta siinäpähän näätte etten oo kovin siisti ihminen. xd Kyllä tää nyt ihan siisti on, mutta oottakaapa vaan kun tarviin jotain.

Tässä sitten cosmopolitanin tilaajalahja, joka siis tuli viime viikolla


Ja tänään tuli cosmopolitan ja funcard -kortti postissa !



Nyt jatkan kouluhommien parissa. Viisasta jättää kaikki aina viimeseen iltaan, kun fiksumpi ois tehny ne jo vaikka viikko sitten. Palaillaan ! :)
ps. tulipa pitkä

2 kommenttia:

  1. IHANAT ON NUO PIDENNYKSET ! <3 Kyllä äitistäs tulee vielä kampaaja ;) voin luvata ! :)

    VastaaPoista
  2. kiitos petra ! mut ilma sua näistä tuski ois iha tämmösiä tullu, tai ainaki luulen niin :D

    -roosa

    VastaaPoista