sunnuntai 16. lokakuuta 2011

mä tiesin että enkelit on kieroja kun rinkelit

paita H&M / legginssit veromoda / korvikset glitter
Perjantaina lähdin Hennan kanssa juhimaan loman alkua ja muutenkin tuulettumaan taas pitkästä aikaa kunnolla :) Mentiin Clubin virallisiin avajaisiin, joissa oli tarjolla ruokaa ja vähän ilmasta juomaakin. Miusta avajaiset ei oikeestaan ollu mitenkään erikoiset, mutta muuten ilta oli tosi onnistunu! Viihdyttiinkin melkein koko yö samassa paikassa, pikasesti poikettiin vaan Feverissä Rasmusta moikkaamassa.

Eilinen aamupäivä meniki vaan nukkuessa ja sit jossain vaiheessa siirryin sohvalle torkkumaan ja tuijottamaan sivusilmällä BB 24/7 :D Illalla menin Josban peliin myymään lippuja.
Loppuillan vaan löhösin ja tuijotin telkkarista kaikki mahdolliset ohjelmat!



Tänään en oo tehny oikein mitään järkevää. Kävin mie vähän ulkona käppäilemässä ja tuossa alkuillasta vähän ryhdistäydyin ja pesin pyykkiä, sekä laitoin vähän kämppää muutenkin järjestykseen.

Ihanaa kun vaikka on sunnuntai, niin tietää sen ettei tarvii kiirehtii nukkumaan vaan voi valvoo ja nukkuu iha niin pitkään kun huvittaa :) Miulla ei siis oikeestaan oo mitään ihmeellisiä lomasuunnitelma, meinasin vaan nauttii tästä lomasta täysillä! Ja ens viikonloppuna käydään sit Punkaharjulla porukoita moikkaamassa!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti