keskiviikko 7. syyskuuta 2011

when i think about you

Heippa! Pitkästä aikaa miulla on ollu lähes kokonaan stressitön päivä, tää jos mikä on outoa. Kirjotusten takia siis. Pääsin koulusta jo 12, niin kun normaalistikin keskiviikkosin. Tulin kotiin ja äiti jo minuu ootteli, että lähden sen kanssa kaupunkiin, vaikka olinkin suunnitellu tekeväni koulujuttuja. Pari tuntia vierähti siellä, oli piristävää käydä äitin kanssa pitkästä aikaa shoppailemassa :) !

Sain myös onneks tehtyä tuossa aiemmin illalla terveystiedon esseen - kuulemma harjotusta yo-kokeisiin. No onhan se totta :) Tuntu vaan mielettömän vaikeelta ja tuli ihan sellanen olo etten oikeesti osaa kirjottaa mitään esseetä, no sain jo melkei kolme sivua kirjotettua - palautetta ootellessa !
Ajattelin että olis voinu siivota, mutta päätin sitten lähteä pelaamaan salibandya, kun sekin nyt alko vihdoin. Oli kiva taas juosta pallon perässä, kun oli tarpeeks porukkaa että saatiin pelit pystyyn :)

Koulussa menin tämmösissä
Erittäin huono kuva, koska heti tuon jälkeen kamera ilmottaa että akku loppu. No toisaalta onneks koska tuli jo kiire lähtee polkemaan koululle. Heh.
Nyt jään odottelemaan että tän illan salkkarit ilmestyis nettiin ja sitten unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti