lauantai 24. syyskuuta 2011

mä vinkkaan sulle ja sä rakastut muhun, ok ?


Juurikin noin niin kuin otsikossa lukee ! :D Eilen siis oli tyttöjen ilta ihan vain miun ja Karon kesken. Tai no Rasmus oli dj meille :)
Illalla menin siis kaupunkiin ja vähän aikaa Karon kanssa pyörittiin Iso Myyssä ja sitten lähettiin citymarkettiin. Siellä sitten ruokaostokset suoritettiin ja mentiin Karon ja Rasmuksen kämpille tekemään ruokaa. Tortillat valmistu vaivattomasti ja yllättävän nopeesti. NAM !
Vaatekriisi iski molemmille, mutta ite päädyin kaiken sen pähkäilyn ja sovittelun jälkeen wet look legginseihin ja Karolta lainattuun OOPS -toppiin sekä saappaisiin :) Aika kulu mielettömän nopeesti tai siis ainakin kun innostuttiin ottamaan kuvia :D (joista siis suurin osa ei ollu onnistuneita). Tilattiin taksi ja mentiin keskustaan. Club Joensuu siis avattiin eilen. Ihan ok paikka, muistuttaa vaan jollai tavalla liikaa samoissa tiloissa aiemmin ollutta Tivolia. Mutta kai tuolla on nyt totuttava käymään varsinkin jos on mieletön hinku baariin päästä.
Karon kanssa bailattiin ihan valomerkkiin asti ja käveltiin sitten Karon luo nukkumaan hyvin syötyjen kebab-ranskalaiset-aterioitten jälkeen. :)





 Tossa näkyy hieman illan asua, näytin varmaan aika rokkimimmiltä, mutta so what ? :D



 Oli kiva ilta / yö ! Pitkästä pitkästä aikaa vain myö : minä ja Karo <3 

Tänään illalla sitten suuntasin Joensuuhun jäähallille kattomaan sm-sarjan karsintaa ( veli pelas ) sekä toisessa hallissa samaan aikaan oli Jokipoikien edustuksen peli. Kumpikin oli kyllä niin kaoottista katottavaa miun mielestä että en sit lopussa enää tienny kumpaa kattois :D Kuitenkin, tässä se nyt on :

POIKA JOENSUUSSA !



1 kommentti: