torstai 8. syyskuuta 2011

scandinavian hunks !

Melontaretkikin on nyt onnellisesti takana ja enää yks iso koettelemus jäljellä, nimittäin lapin vaellus! huihui.

Mutta mutta niiin, miulle tuli eilen se ginan paketti ja kun sitä menin keskustan postista hakemaan eksyin samalla myös pyörähtämään Iso Myyssä!

Tässä nyt Ginan paketin sisältöä:

neule 19,95€
Neule oli erilaista materiaalia kun mitä ajattelin ja hiukan vaaleampi miltä sivuilla näytti, mutta päällä silti kiva ja rento! Kuvat vaan ei oikein taas onnistunu.


Musta paita 14,95€ + likainen peili

tunika 14,95€

Tunika ei näytä tässä kuvassa siltä miltä oikeesti! Tuossa se näyttää semmoselta äitiysmekolta, vaikka oikeesti on kyllä tosi kiva ja pääsiki heti eilen illalla jo käyttöön :)

Iso myystä tarttui mukaan tällaista:

huivi H&M 9,95€

farkkulegginssit Vila 14,95€

korvikset Vilasta yhteensä 4,95€ ja ripsari anttilasta 14,00€

Kun päsin kaupungilta kotiin, Tyyne tuli meille istumaan iltaa ja illalla lähettiinkin sitten juhlimaan kaverin synttäreitä bepoppiin nuvalaisten kanssa kun siellä oli scandinavan hunksit! :) Oli ihan loistava ilta joka kyllä veny pitkälle aamuun asti! Kiitos kaikille <3

Tyynee <3
 

päivänsankari <3

Kyllä kannatti lähtee ;) Ja tänä aamuna kumminkin reippaana hipsin kouluun ja kestin siellä koko päivän. Tänään alko myös kerhot jota ohjaan joten koulusta painelin suoraan sinne! Rasmus tuli miut puoli kahdeksalta sieltä hakemaan pois. Meille tulee huomenna 2 vuotta täyteen, mutta Rasmuksella on illalla töitä, niin vei se miut kerhosta suoraan amarilloon syömään ja oli ostanu miulle aivan unelmakorun!!

Chikcen pocet, oli nimittäin niiin hyvää !


Nyt on maha täynnä ja huomenna ei oo koulua niin voi hyvin pari tuntia vielä löhötä sohvalla ja kattoo salkkareita :)


Tästä tuli nyt muuten meelko pitkä postaus, mutta ehkä se kestetään, tai toivottavasti ainakin!

HYVÄÄ YÖTÄ <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti