sunnuntai 11. syyskuuta 2011

last friday night

Perjantaina siis oli koulussa orjapäivä, josta kerron enemmän kohan saan kuvia kavereilta :) Mutta nyt perjantai illasta. Juhlittiin siis Ninan täysi-ikäistymistä ja oli kyllä kivaa ! :) Alkuillasta oltiin meillä. Syötiin pitsaa ja laittauduttiin. Keskustaan mentiin ja oli hieman säätämistä aluks, mutta kyl se siitä sit myöhemmin.
Näin vanhaa luokkakaveriakin Punkaharjulta, on muuttanu tänne Joensuuhun nyt opiskelemaan. Hah oon kai muuttunu yläasteelta sen verran ettei se meinannu tunnistaa :D Meinas jo iha tyhmä olo tulla kun vaa aloin puhumaan sille ja se mietti koko aja kuka ihme oon ! Onneks se sit muisti :)
Miun ilta päätty jo yhen aikaan kun lähin kiltisti kotiin nukkumaan. Muut jatko vielä juhlimista :)

SUUURI VAATEKRIISI


Tässä Siirin taikomat mustikkashotit, joissa vaan mustikkakeitto ja viina on väärinpäi, mut eihän sen makuun vaikuttanu tai mihinkää muuhunkaa :)

Nina ja Armi
Illan asusta miulla ei oo kuvaa, koska se vaihtu vähän väliä. Lopulta päädyin mustiin farkkuihin ja pinkkiin tuubitoppiin, sekä uusiin ihaniin korkkareihin, jotka siis boohoolta tilasin.
Kuvasaldo on melko vähäinen, koska kukaan ei oikein innostunu kuvailemaan. Ehkä siksi kun tuli melko kiire kun piti jo yhdeksältä olla valmiina kyytiä odottelemassa.

Maantaina (eli huomenna !!! ) ruotsin yo-kuuntelu, oon varmaan siitäki jaksanu täällä mainostaa ihan tarpeeks. Nyt vaan alkaa hieman hermostuttamaan kirjotukset kaikenkaikkiaan ! :s Eihän tää maailmanloppu ole, mutta vois olla jo ohi koko juttu niin pääsis elämään normaalia elämää ilman suurempia paineita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti