tiistai 6. syyskuuta 2011

sun nimes kirjoittaisin paidan rintaan, jotta tuntisit mut etkä hukkuisi ihmisvirtaan

Eilen koulun jälkeen lähdin heti kaupunkiin ja siellä vierähtiki koko ilta. Periaatteena oli ''käy Vilassa, mutta älä osta mitään''. Ja kuinkas kävikään. En vaan voinut vastustaa kiusausta kun rekissä roikku aivan ihana neule ! Otin ja sovitin ja ihastuin. Pakko oli ostaa ja kiikuttaa kotiin. Varmasti ihana nytten syksyn tullen <3 Mukaan lähti myös vähän muutakin : 
kasvonaamiot H&M 0,95e / kpl, hiuksiin jätettävät hoitoaineet Hairstore 2,90 / kpl

kaulakoru, jonka sain kaupanpäälle ostaessani Vilasta laukun ja neuleen

toppi Jim&Jill 12,95e, laukku Vila 6,95e, farkut H&M 12,95e
Neuletta en oo vielä kerinny kuvata, mutta tuossa nuo muut. 
Tänään sitten koulun jälkeen tultiin tyttöjen kanssa meille ja juhlittiin pienimuotoisesti kahvin ja pullan kera Ninan synttäreitä. Nina täyttää siis huomenna 18v. Perjantaina on tarkotus lähtee sitten ihan Joensuun yöhön juhlimaan !
Kun tytöt lähti, lähdin äitin mukaan viemään veljet treeneihin. Oon jo pitkään haaveillu uudesta lipastosta, jotta voisin heivata hittoon tuon hyllyn, joka on aina ihan kamalan sotkunen. Pyysin sitten, että käydään matkalla Jyskissä, koska olin pongannu tarjouksesta jonkun lipaston ja halusin sen nähä. No en mie sitä sieltä löytäny..vaan peilin ! Vain vaivaset 40e ja oikee hinta kuitenki kai jotai 90e, en siinä vaiheessa enää kiinnittäny mihinkään muuhun huomioo kun tuohon yksilöön, jonka sitten kannoin onnellisena autoon. Ihana ! 



tosi ihana, oon ihan rakastunu !
Kirjotukset lähestyy todella uhkaavaa vauhtia ! Ruotsin kuuntelu on ensi maanantaina, ihan ahistaa. Pitäis kuunnella ruotsia, lukea sanoja, opetella kielioppia ja kaikkee. Lisäks vielä matikka ja terveystieto. Tää tuska ajaa miut ihan uupumuksen partaalle. Mutta jaksan vaan suunnitella tulevaa, ens vuotta ja sitä mitä teen sitten lukion jälkeen. Auttaa jaksamaan :) Mutta nyt taidan sukeltaa abitreenin ihmeelliseen maailmaan. Heippa ihanat ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti