keskiviikko 21. syyskuuta 2011

life is getting too complicated, i wanna be 5 years again

Miun piti jo eilen tulla postailemaan, mutta se sitten jäi jostain syystä. Äsken pääsin koulusta, niin ajattelin nyt tulla ennen kun taas uppoudun terveystiedon ihmeelliseen maailmaan. :)

Viikonloppuna olin Polvijärvellä pitkästä aikaa. Perjantaina istuin poikien kanssa Louhoksessa Samin synttäreitä juhlistamassa. Lauantaina juoruttiin Hanna-Marian kanssa ja käytiin myös kattomassa Poun peliä ja illaks sitten molemmat lähettiin korpeen. Menin mummille sen passattavaks ja jäin sitten yöks. Aamulla virkeenä töihin lähin ja oli taas niin kiva olla kioskityttönä ! Onneks nyt lokakuusta eteenpäin voin vaikka joka viikonloppu mennä tienaamaan, koska kirjotukset loppuu nyt syksyltä ja uus jakso alkaa :)
Sunnuntai iltana myös kävin zumbassa ekaa kertaa sitten kesän jälkeen ja huh en ees muistanu et kui kivaa se on :D !
Maanantaina sitten päivä meni koulussa ja illalla luin terveystietoo ja kävin myös circuitissa salilla. Siellä on nyt uus ohjaaja ja mie kyllä ainakin tykkäsin kovasti. :)
Eilinen meni myös opiskellessa ja angstatessa tuota kurjaa säätä. Vettä vain sataa, paitsi tänään ei kai oo tullu oikein ollenkaan ?

äiti <3


Miun viimeset pari päivää on sisältäny tosiaan vain ja ainoastaan terveystiedon pänttäämistä ! Ja voi että voin luvata sen et miun olo on niiiiiiiiiiiiin helpottunu kohan nää kirjotukset on ohi ! Perjantaina siis olis kuitenkin ruotsin yo, mutta oon päättäny etten jaksa siihen niin panostaa, koska kuuntelu vei kaiken sen vähäsenkin innon oppia se kieli edes jotenkin. Se on ylimääräsenä kirjotettavana, joten sen ei niin kovin väliä. Keskityn mieluummin niihin aineisiin, joista oikeesti tykkään ja joita jaksan lukea. Nyt vaan mietin et mitä oikein ajattelin keväällä kun päätin et kirjotan ruotsin :D Hellurei ja hellät tunteet ! Varmaan joku suoni oli napsahtanu poikki aivoista päätöksen teon hetkellä. Eilinen iltapala äitin kanssa. Nam ! Sanoin jo äitillekin, että jos pitäis valita mitä syö lopun elämäänsä niin mie valihtisin nuo :---)
Ja tässä alla on sitten kello, jonka mummi anto miulle viikonloppuna. Tää on ostettu kai Pariisista joku pari vuotta sitten. Tuo on aivan ihana ! Paitsi se on vaan vähän iso miun ranteeseen, niin pitää käydä kysymässä jostain koruliikkeestä josko siitä vois ottaa pari palaa pois että se vähän lyhenis :)


Miekin nyt jaksan sitten hehkuttaa Suomen huippumalli haussa -ohjelmaa. Ja myönnän että olin eilen mielettömän peloissani siitä että Roosa tippuu ! Jotenkin Roosa jäi miun mieleen jo ekan jakson jälkeen ( eikä siks että omistaa saman nimen ! :D ). Mutta myös Anna-Sofia saa Roosan lisäks miun kannustuksen. :)
Oon myös täysin koukuttunu Klikkaa mua -sarjaan. Se on jotenkin niin hauska :D

Tän päivän ohjelmaan kuuluu edelleen terveystiedon lukemista, ahdistumista, salibandya, äitin kanssa leffaa jaja niiin ei kai muuta kummempaa :) Huomenna saan pitää koulusta vapaapäivän ja valmistautuu ruotsin yo-kokeeseen. Alkaa käydä nämä tän jakson koulupäivät vähiin, vielä maanantai. Se ois sitten viimenen. Tosin kolmet yo-kokeet + yks normi koe ois tiedossa, mutta ehkä mie selviin.
Tulipas pitkä postaus, toivottavasti ette ihan tylsistyny :D Palaillaan !

1 kommentti:

  1. voi että kun on ihan äititytär kuva ! <3 ootte tosi sulosia <3

    VastaaPoista