tiistai 13. syyskuuta 2011

huomenna lappiin!

Tulin nyt melko pikasesti kirjottamaan, kun on hirvee stressi pakkaamisesta! Huomenna siis on se kauan pelätty lappiin lähtö :s

Viikonloppu meni aikalailla kotona ollessa! Se oli kyllä ihan tarkotuskin kun nyt on muuten ollu niin paljon kaikkee ohjelmaa ja hirmusta "lentämistä" paikasta toiseen..
Siivoilin lauantaina ja sunnuntaina äiti ja Marika tuli kattomaan uutta asuntoa ja Tiuhtia :--)
Oli tosi kiva kun ne kävi, koska muuten tulis hirveen pitkä väli ja Marikaki poksahtaa millä hetkellä hyvänsä (vaikka sanoinki että viikko pitää vielä odottaa).


Koko viikonlopun olin myös aika vähissä meikeissä enkä hiustenlaitostakaan jaksanu stressata! Ja sen kyllä myös huomaa ;)


Käytin sunnuntaina ostamassa kaks tuollasta bambu-kaihdinta vähän suojaamaan näkyvyyttä! Toinen tuli siis makkariin ja toinen odottaa olohuoneen ikkunaan pääsyä :)

Eilen koulun jälkeen olin Roosan kanssa kaupungilla. Kierreltiin kauppoja, juoruiltiin ja käytiin hesessä syömässä ranskalaiset.. Taas oli menny kauan aikaa viimenäkemisestä, ni oli kyllä korkee aika <3 Mutta eilen kyllä suunniteltiin meille mukavaa tyttöjeniltaa ja toivotaan että se vaan nyt onnistuis :)



Ostin tommosen jännän villapannan H&Mltä, kätevä suojaamaan korvia talvella jos kylmä iskee ja pipo ei huvita ;)


Ja tommoset tennarit tuli eilen H&Mltä, väri eka mietitytti mutta kyllä mie niistä tykkään :)

Nyt pitäs kiirehtiä rinkkaa pakkaamaan ja Tiuhtia lellimään, säälittää jättää toinen tänne :( Onneks miun serkku tulee meille siks aikaa ni ei silleen tarvii stressata!



Tässä vielä tän päivän asu, puoliks kylläki :D Pitkästä aikaa oli pidennyksetki päässä ja päätin et nyt varmaan alan niitä taas enemmän käyttmään !


Mie varmaan postailen sitten ens torstaina tai perjantaina, riippuen siitä miten reissusta selviän!



HEIPPA ! <3









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti