maanantai 29. elokuuta 2011

supasoul 2011

Vihdoin pääsen postailemaan perjantaista ja supasoul-festeistä ! Oli kyllä aivan mahtava ilta kiitos mahtavien esiintyjien ja hyvän seuran. :) Nyt hieman kuvia :

JUJU


RAAPPANA


JARE & VILLEGALLE




Kun JVG lopetti, niin lähdettiin Karon kanssa käymään kaupassa ja sit eksyttiin myös ostamaan subit. Kattomatta jäi siis Ruudolf ja Kemmuru, mutta minuu ei ainakaan haitannu, koska en pahemmin tiiä mitään kappaleita kummaltakaa. 






Sitten yhdeksään mennessä palattiin takas Sirkkala-puistoon fanittamaan MIKAEL GABRIEL JA UNIIKKI, jätkät veti siis yhteiskeikan. Aaa olin ihan myyty !





Nyt sitten hieman viikonlopusta muuten. Lauantaina lähdin ihan ex tempore inttipoikien valaa kattomaan Teemun kanssa :) Ja illalla sitten myös yhtä yllättäe lähdin vaan Polvijärvelle, koska sunnuntain sitten vietin töissä. Sellaset kevyet 11h tuli tehtyy :)
Nyt sitten kivasti sairastan kotona. Tosin pientä flunssaa vaan. Kröhöm, tulikohan kurkkukipu perjantaina huutamisesta? :D
Nyt jatkan miun leffamaratoonia. Palaillaan ! :)

2 kommenttia:

  1. ihan super hyviä kuvia! :) nää nähdessä ärsyttää vielä enemmän se oma kamera, mut toisaalta hirmu hyvä et siulla on noin hyviä kuvia ;) ps. Tuo miun syöppökuva on aika NAM !
    -Karo

    VastaaPoista
  2. tuossapa oliki ehkä parhaite onnistuneet joista saa jotai selvää :D ja huomaa kyllä selvästi sen että tuolla kameralla ei voi saada hyviä kuvia pimeellä. hihi se on kyl aika söpötys :D
    - Roosa

    VastaaPoista