keskiviikko 31. elokuuta 2011

minä olen päättänyt olla sinun..

Teki mieli tulla postailemaan, vaikka ei nyt juuri asiaa ookkaa :)

Tänään miulla oli pitkä ja kylmä koulupäivä kun oli melontaa ja mie fiksuna en edes takkia ottanu kouluun kun en älynny wilmasta kattoo lukkaria, propsit siitä =)

Koulun jälkeen serkku vei kamojaan meiltä omaan asuntoonsa ja autoin vähän siinä ja sit illasta oon vähän yrittäny siivoilla ja tuijottanu BB 24/7 !
On kyllä vähän omituista sakkia taas siellä talossa, mut joka vuos on kyllä aina alussa siltä tuntunu ja sit sieltä löytyyki iha huippu tyyppejä, ehkä niin käy nyttenki..


Voi olla että noita kissakuvia tulee tänne iha kyllästymiseen asti ! :D Mie yritän kyllä rajottaa vähän niitte laittoa, mut en tiiä miten se aina onnistuu.

Tein muuten pari päivää sitten ginalle pienen tilauksen ja nyt sitä innolla jo odottelen.. Toisaalta näin jälkeenpäin harmittaa kun jätin siitä pois pari juttua, mutta ehkä mie noillakin pärjään mikäli kaikki käy hyvin :) Esittelen minitilauksen tänne sitten kun se saapuu!


Äsken katottiin elokuu-leffa viihteestä ja se on kyllä edelleen niiiin ihana 8>


Huomenna harjotellaan koulussa kanootin kaatoa ja sieltä pois uimista joten ehkä paras mennä kattomaan vaatteet aamuks valmiiks etten sit vahingossakaa lähe väärät vaatteet päällä kouluun!

puss <3
Öitä puput :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti