torstai 25. elokuuta 2011

I'm gonna save my money..I'm gonna save my money..ooh shoes !

Moikka taas pitkästä aikaa ! Eilen koulun jälkeen vietin päivän kaupungilla Karon kanssa, käytiin kaakaolla CH:ssa ja sitten shoppailtiin. Näin myös Karon ja Rasmuksen söpön vauvan, ei sille kissalle voi olla menettämättä sydäntään ! <3
Eilen oli myös abi-info koulussa ja ahistuin taas kunnolla kirjotuksista, vaikka eihän se nyt mikään maailmanloppu ole. Voi ei, nyt pitäis taas yrittää koota ittensä ja yrittää päästä pahimmasta stressistä eroon, jotta lukeminen - tai lähinnä se oppiminen mahdollistuis. Kun edes viikonloppusin ei helpota, siks en jaksa kovin edes mainostaa että huomenna on perjantai ! PAITSI, että huomenna on Supasoul ! Lippu miulla siis on jo onneks :) Juju, Raappana, JVG, Uniikki & MG olis ainaki nähtävä ! Äää, ihan mahtavaa. Ootan jo innolla :)




Ja tässä sitten ostokset :


Kengät siis löytyi Mekasta. Muuttoloppuunmyynti siellä menossa, niin kaikki kengät -50% tai sitten kolmet kengät yhteensä 50€. Ei oikein löytyny muita kivoja kun nuo, vaikka kuinka yritin Karoa kosiskella ostamaan muutamia miun silmää miellyttäviä söpöläisiä, mutta ei se oikein innostunu - ja lopulta ihan vaan läpällä yritin sillä ostattaa joitai vähä hassuja kenkiä :D


Toppi löytyi Onlysta. Miun ei tosiaankaan pitäny ostaa mitään, paitsi neule, joka tosiaankin sitten vaihtui lopulta näihin kahteen uutuuteen. Mutta oon enemmän kun tyytyväinen ! Voi olla, että päädyn laittamaan tämän topin huomenna illaksi :)
Niin ja sitten oon kokonaan unohtanu esitellä miun uusimmat tennarit, jotka löysin alennuksesta. ( Huonoimmistakin huonoimmat kuvat.....) Mutta kengät on kyllä mielettömän kivat !


Nyt sitten jatkan noitten koulujuttujen parissa ja innolla odottelen boohoon tilausta saapuvaksi, ehkä jo huomenna :)

2 kommenttia:

  1. ihanat nuo tennarit! :) oltais aika samiksia jos sie laitat nuo ja mie ne valkoset!

    - Karo

    VastaaPoista
  2. niin oltais ! :) just täydellinen :D

    - Roosa

    VastaaPoista