keskiviikko 3. elokuuta 2011

pientä hiljaiseloa

..joka nyt on vaan venyny ja venyny :( En vaan yksinkertasesti oo kerenny kirjottelemaan..

Viime viikon keskiviikkona lähettiin Rasmuksen kanssa helsinkiin ja oltiin siellä perjantaihin asti. Käytiin lintsillä, shoppailtiin, käveltiiin ympäri helsinkiä, nautittiin hotellin aamupalasta ja huristeltiin metrolla! Oli kivaa päästä vähän etemmäks lomailemaan :p
Ostelin aikalailla syksy vaatteita, kun kai se ikävä tosiasia on kohdattava, et kesä on kohta ohi :( Elokuun toinen päivä ja säät viileni heti! hurr.
Esittelen ostoksia täälläheti kun saan kuvattua, ehkä jo huomenna ja samalla myös helsinki-kuvia :)



Lauantaina sitten kunnolla alkoi muuttopuuhat, joten heti aamusta pakattiin pakettiauto täyteen ja sitten kohti Joensuuta ja uutta asuntoa sitä tyhjentämään!
Sillon ei tavaroita sen ihmeemmin laitettu paikoilleen kun oli seuraavana päivänä jo aamuvuoro niin piti päästä ajoissa nukkumaan :)

Eilen siivottiin asunto täällä Punkaharjun päässä ja luovutettiin avaimet! Jee vihdoin pois siitä läävästä =D Jännä miten se 3kk sitten tuntu vielä kivalta ja nyt siinä ei kumminkaan olis halunnu asua yhtään kaumpaa..
Saatiin idea lähtee yöks Joensuuhun viemään vähän lisää tavaroita ja laittamaan uutta kotia siistiksi.
Paljon saatiinki laitettuu, mutta paljon jäi myös laittamatta.
Roosa ja Hennakin tuli siihen meille sitten jossain vaiheessa ja Hennaa näinki ekan kerran koko kesänä!
Tällähetkellä on niin kova kaipuu noitten tyttöjen luokse, ettei mitään rajaa <3 onneks ei mee kauaa, että pääsee ihan asettumaan sinne :)





Nyt majaillaan pari yötä, parilla eri mökillä ja sitten lauantaina on häät ja sunnuntaina toisen kummitytön ristiäiset. Sunnuntai iltana myös kaheks yöks taas uuteen kotiin :) uusi koti ja kullan kallis <3



Tästä tuli nyt jokseenki tylsä postaus, johtuen siitä että meinaan nukahtaa tähän koneen ääreen ja kuviakaan en saanu kun kamera on autossa ja ulkona on niin pimeetä etten uskalla mennä sitä sieltä penkomaan :s

Nyt meen villasukat jalassa lämpimän peiton alle ja laitan silmät kiinni, hyvää yötä <3


kuvat: weheartit.com

ps. lupaan panostaa tän blogin suhteen, kirjottamisen halu on kova :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti