tiistai 30. elokuuta 2011

boohoon tilaus

JES ! Vihdoin tämä kamala oottamisen tuska palkittiin, kun postilaatikkoon napsahti boohoon tilauksen saapumisilmoitus. Kipaisin postiin ja yllättäen siellä oli taas kaikki ihan sekaisin ja jouduin oottamaan aika pitkään että myyjä löyti miun paketit, joita siis oli kaks :) Hirvittävän iso tilaus siis oli. Tehtiin Petran kanssa yhteistilaus, jotta saatiin postikulut puolitettuu. Sivuilta löytyi hurjan paljon kivoja vaatteita ja päätös siitä mitä todella haluaa oli vaikee ! Mutta nyt tuossa sovitin noi kaikki vaatteet läpi + kengät. Tässä kuvia ja pientä kommenttia kaikista :

Tää oli sellanen yksilö, mikä juuri ennen kassalle menoa osu silmään ja laitoin tulemaan vaikka en ollut varma että minkälainen tää ois. Mutta hirmu kiva, laskeutuu mukavasti. Tietysti jos ois ollu sillon fiksu, niin ois ottanu kokoa isomman, mutta kyllä tuo menee. Melko lyhyt, oletin että ois ollu pidempi, tykkään paljon tuosta selässä olevasta halkiosta :)




Harmaa neule, ei mitenkään erikoinen - muihin samankaltaisiin helposti verrattavissa. Mutta ei ollut hinnalla pilattu, vaivaset 6 puntaa ! 


Tän topin kohdalla pelkään suuresti että venyy tosi nopeesti helmasta, koska jotenkin toi kangas on sen tuntusta. Ehkä jos hyvää huolta pien niin säilyy - tai sitten ei :D Miun mielestä hauska juuri tuon ööö röyhelöjutun (???) takia :) mukavaa vaihtelua myös, koska yksiolkaiminen.


Tämä paita oli hieman pettymys. Kokoa isompi olis ollu parempi. Tykkään kuitenkin ja ahtaudun tähän vaikka sitten väkisin ! Ihastuin nimittäin tähän sen mallin päällä boohoon sivuilla ja ehkä jopa siksi lähdin tilaamaan sieltä, että saisin tän käsiini.
Tän paidan mukana tuli tollanen kukka jonka saa vaik toho paitaan kii tai sit esim hiuksiin koristeeks :)



Tämä huppari on kyllä ihan täys kymppi ! En oo pitkään aikaan omistanu kunnon hupparia ja nyt päätin tuolta tilata kun halvalla sain. Mukava päällä ja niin rento :) Tossa on tollanen kaksoishuppu, jota en tajunnu sillon tilatessa.




Ja sitten nämä kengät ! Pelkäsin suuresti että ne ois liian pienet. Mutta mitä vielä - täysin sopivat ja tukevat jalassa :) Aaaa, oon niin tyytyväinen näihin. Varmasti pääseevät käyttöön useemmin kuin kerran. En vielä keksi pahaa sanottavaa näistä. :o
Ps. Naisella ei voi koskaan olla liian paljon kenkiä !




Siinäpä ne. Kaikin puolin onnistunut tilaus, vaikka sen yhen pinkin paidan voisin vaihtaa kokoa isompaan, mutta se on näköjään niin iso rumba, että tyydyn tuohon ja ahtaudun siihen vaikka väkisin, niin kuin tuolla jo sanoinkin :)
Jos jotain huonoa pitää sanoa niin tilauksen saapuminen kesti 7 arkipäivää. Tilasin lauantaina 19. pvä, rahat lähti tililtä tiistaina ja torstaina tuli sähköpostiin viesti, että tilaus on lähetetty. Ja tänään 30.pvä tuli saapumisilmoitus. Hiukan jos kiehutti odottaa näin pitkään, mutta nyt oon sitten pelkkää hymyä !

3 kommenttia:

  1. VIHDOINKI !! Ja arvaa vaan rakastuinko noihin sun kenkiin :o millon tehään uus tilaus ;) onko toi neule sama minkä mä tilasin mut eri värisenä ? :)

    VastaaPoista
  2. Oi ihan eka rakastuin toho valkoseen paitaa ja noihin kenkiin! NAM <3 mutta koko tilaus vaikuttaa kyllä huipulta.

    - Karo

    VastaaPoista
  3. Petra : No noi kengät on aivan mahtavat! Ihan millon vaan, kohan vähä saan ylimäärästä rahaa ;) Joo on se sama, mut eri värisenä.

    Karo : Tykkään itekki valtavasti, eikä noita kenkiä voi liikaa hehkuttaa ! :)

    VastaaPoista