maanantai 15. elokuuta 2011

ennen - jälkeen


Heippa kaverit ! Nyt miulla on suuri ongelma - ja paha. Kas tässä:


Miks leikkasin hiukset noinki lyhyiks kun ne nyt on :( Onko ees tyhmä olo ? Joten nyt oon miettiny et ottasin teippipidennykset, lohduttaakseni tätä suurta menetystä ihanista hiuksistani (jotka siis latvoista alko olla ihan kamalat), mutta myös koska olis hienoo kokeilla millaset ne on. Mitä mieltä ? Ajattelin Dreamhairilta tilata 50cm pidennykset vaaleana (#613) ja 40cm hiukan tummempana (#22), jotta väri tasoittuisi, eikä tulisi niin barbihiukset. Mutta koska olen opiskelija valitan hinnasta ja siksi mietin onko järkevää tuhlata rahansa moiseen? Voi eiiiii
HELP ME

Ps. Pakko hehkuttaa, vihdoin sain ostettua lipun supasouliiiin !

4 kommenttia:

  1. tuosta niinku oikeesti kunnolla tajuaa sen pituuseron ;o mut ihanat kuvat ! <3 ps. miunki pitäis se lippu ostaa mut miten ostan kun nyttenki täällä metässä -.- :D pps. ostitko lipun jatkoklubille?
    -karo

    VastaaPoista
  2. Tosissaa tuo on melko suuri ero ja sen huomaa tai ainaki mie varsinki sillon kun laitan hiuksia. öö en ostanu ? mut onks se kerubiin? en mie sinne jaksa mennä :D aattelin et poppiin pääsee sillä rannekkeella sit ilmasi enne klo 24 ni meen sinne :)
    -Roosa

    VastaaPoista
  3. petra, sinä nyt oot aina hiusten kannalla puhuttiinpa mistä vaa :D
    -roosa

    VastaaPoista