torstai 4. elokuuta 2011

älä tuu ukkonen

Kukkutirallaa kaikki ihanat ! Oon elossa, ekasta ruotsin kesäkurssi päivästä selvitty, ja mikä parasta enää neljä päivää, vaikka luulin että tätä on sen reilu viikon aina sinne koulun alkuun asti, mutta loppuukin jo keskiviikkona ja sitten on vielä lomaa hieman. :) Ja oikeesti, siellä on tosi lepposta ja hauskaa. Ninan ja Roosan kootut : '' entä jos sillä onkin kaks äitii, sit se ois mammor eikä mamman ''.

Taru ja Sofia teki ihania suklaamuffinseja, ja iskin paikalle kameran kanssa just sillon, kun ne oli siinä kivoimmassa vaiheessa, eli koristelemassa. Hihi, nappasin myös omaan suuhuni pari.










Veljen kanssa pihalla kuunneltiin ukkosen jyrinää ja sateen ropinaa, aika rentouttavaa. Jotai tyhmää läppää heitettiin, hohhoi. :D Manailin samalla sitä kamalaa jyrinää, kun en oikein tykkää koko ukkosesta, jotenkin pelottava.
Olin aika huono unossa, hävisin aina. Yheksän vuotiaat tytöt päihitti iha sata-nolla. Ehkä treenata vois ?

Raivoon nyt tännekkin, kun kaikki muut on kuullu jo asiasta ihan tarpeeks. Miksei miun Ginan tilaus oo tullu ?! Oon ihan pettyny ku jo viides päivä tilauksen lähetyksestä eikä paketista kuulu mitään. :( Ootan huomista innolla, ja jos ne vaatteet ei oo tupsahtanu meidän postilaatikkoon niin saapi Ginan asiakaspalvelu vihasen puhelun tai sähköpostin !
Nyt nukkumaan ja huomisia juhlia oottelemaan :) + niitä vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti