keskiviikko 2. marraskuuta 2011

turha hartioilla huomista on kantaa

Eilen olin Roosan kanssa kaupungilla koko päivän, koska viettelin taas etäpäivää! Roosa shoppaili ja mie tyydyin seuraamaan vierestä :) Tai ostettiin myö yhet samispaidat, koska en voinu vastustaa kiusausta! Siitä kuvaa on Roosan aiemmassa postauksessa.

Tänään olin aamupäivän koulussa ja itseasiassa oli kyllä ihan kiva päivä, koska oli kuvankäsittelyä! Kävin alkuillasta keskustassa pyöräilemässä kun ei jaksanu istuu vaan kotona ja sit sen jälkeen olinkin ahkera ja tein semmosen pikasiivouksen :)

tuossa on maanantain ja tiistain vaatetusta.


hassu vaanija <3
Roosa puhu äskeisessä postauksessaan stressistä tulevaisuuden kanssa jne. Nyt on itekkin pakko vähän avautua että stressi monen asian takia on kova! En oo täällä blogin puolella puhunukkaan, mutta oon siis miettiny että lähtisin heti vuoden alussa 6vko Espanjaan työssäoppimaan.. Välillä oon asiasta ihan intona, mutta sitten taas välillä en tiedä mitä tekisin! Haluaisin tottakai lähteä ja olisihan se kokemus mitä ei ehkä muuten saa. Muttakun tuntuu että kaikki kaatuu päälle ja koko ajan tulee jotain ylläreitä vastaan! Kuten tänään sain selville että jonkunlaiset rokotukset pitäisi hankkia ja itse maksaa, samoin kun koulu ei kustanna kaikkia matkan vakuutuksista. Ja nuo ei suinkaan ole ainoat asiat mitä tässä nyt on tullu. Sitten vielä se, että miun opparin pitäisi olla ennen sinne lähtö valmis ja en ole kunnolla edes alottanu, kun aihekkin vaihtuu koko aika!

Mutta nyt se asia olis ihan näinä päivinä päätettävä, koska kohta sitten koko lähtö on liian myöhästä.. Eli ehkä tämä tästä vielä selkiytyy, tai toivotaan niin ainakin :)

Alla olevaan biisiin on hyvä lopettaa, palaillaan !! :)


 Nyt me ollaan pahalta piilossa
Ollaan hyvää ja kaunista
Ollaan tässä kun tuuli kuiskaa
Meitä kuljettaa
Ollaan pahalta piilossa
Ollaan yksi ja ainoa
Ollaan niinkuin ei mikään koskaan
Voisi haavoittaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti