maanantai 7. marraskuuta 2011

sinä olet minun ainoa taivas, olet ainoa maa. sinä olet minun ainoa aurinko, olet ainoa kuu.

Taas on hurahtanu aikaa edellisestä postauksesta! Olin perjantaina Hennan kanssa Club joensuussa juhlimassa ja lauantaina juhlittiin sitten Katin ja Jennin tupareita :) Voitte vaan arvata minkäverran väsytti eilen ja entä sitten nyt.. Mutta ihan tosi kiva viikonloppu oli kaikinpuolin ja väsymyksenki saa pois kun malttaa vaan nyt viikolla nukkua kunnolla ;D

perjantain asu

Siinä oikeestaan ainut kuva lähipäiviltä!
Tänään oli ihan normaali koulupäivä ja tuli lisää infoa siihen Espanjan työssäoppimiseen.. Tällähetkellä nyt näyttäis siltä että lähdetään sinne helmikuussa Lindan kanssa ja tullaan sitten maaliskuun lopulla pois :) Työpaikkakin siellä jo ilmeisesti on, mutta se on opettajan järjestämä joten miulla ei kunnollista tietoa siitä oo.. Jotain vapaa-ajan ohjausta luultavasti kuitenkin. Nyt tuntuu koko juttu taas tosi kivalta kun muuten on mieliala reissun suhteen vaihdellu miten sattuu :D Toivottavasti tämä innostus nyt pysyykin, eikä tulis uusia vastoinkäymisiä!

Oon nähny monien blogissa joululahja toivelistan ja äsken tylsistyessäni päätin itekkin väsätä semmosen :)


New York taulu. haluaisin meille yhdelle olohuoneen seinälle! Se piti jo edelliseen asuntoon hankkia, mutta aina se vaan jäi ostamatta, niin ehkä tänne sitten.

Tatuointilahjakortti. Pitkään oon jo halunnut tuohon kylkeen jonkun sulka-kuvan ja tuossa esimerkiksi olisi yksi todella mieleinen kuva!

Kotitossut. Tuollasia oon vaan niin monta kertaa ihaillu H&Mllä. Talvella olis ihanat kun varpaat palelee niin kovasti sisälläkin.

warp collegeasu. On myös yksi, mitä oon himoinnu ja pitkään! Tuommonen ja kotitossut niin hyvin tarkenee pimeät ja kylmät talvi-illat kotona.

guess kaulakoru. Rakastuin kovasti samaa sarjaa olevaan rannekoruun, joten olisi ihanaa saada täydennystä sarjaan kuuluvalla kaulakorulla.

Semmosia toiveita tänä jouluna. Ja mie en siis todellakaan odotan noita kaikkia, mutta siihen nyt on listattu asiat joita kaikista eniten haluan :)

Huomenna miulla olis kampaaja ja ajattelin nyt leikata otsiksen takasin :) En vaan jotenki osaa olla ilman sitä, kun se on monen monta vuotta miulla ollu! Ja tätä hiusväriäkin nyt mietin, kun tää punainen haalistuu niin nopeesti ja juurikasvu näkyy heti.
Haluisin kuitenkin jonkun punaruskeen, mutta saa nähdä minkä seuraavaks sitten ostan!

Nyt voisin mennä tekemään kanasalaattia ja loppuillan loikoilen vaan sohvalla :)

ihanaa viikkoa kaikille :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti