tiistai 15. marraskuuta 2011

entä jos en ookkaan sillä tiellä, enkä kulje suuntaan, jota multa odotetaan

Nyt sitä luvattua postausta siitä tulevaisuudesta ja jatko-opiskelusta. Tää nyt on vielä hieman vaiheessa tietenki, koska onhan miulla vielä paaaljon aikaa miettiä ! Vaikka aika nopeestihan tää jäljellä oleva aika kuluu.
No mutta siis.
Miulla on ollu jo pitkään haaveissa ura kosmetologina. Ja se on ollu jo niin pitkään ja on vieläkin, että miksen hakis opiskelemaan kauneudenhoitoalalle? En löydä yhtään hyvää syytä jättää kokeilematta. Yo-pohjaselle koulutukselle kun haen niin selviin kahella vuodella siitä koulusta.

No sitten oon myös miettiny kätilön ammattia ammattikorkeesta ja kasvatustieteiden tai liikuntalääketieteen lukemista yliopistossa.
Jotenkin kuitenkin kumpikaan ei kiinnosta yhtä paljoa, kun tuo kosmetologi. Kuitenkin päätin, että kun sitten joskus valmistun kosmetologiksi (jos valmistun), niin jatkan kyllä vielä joko kätilöksi tai sitten sinne yliopistoon kasvatustieteitä lukemaan.
Jos ja kun miulla on kolme tommosta ns. suosikkia, niin miks sulkisin niistä kaks pois yhen takia, jos voin saada niistä kaks ja miksen sitä kolmattaki jos vaan oikeesti jaksas opiskella :D Mutta mie en kyllä varmaan jaksa, ellei tuu joku ihme juttu ettei se ala tmv tunnukaan oikeelta ja haluan vaihtaa.

Nää nyt on vaan kuitenki vielä mietinnässä ja kerkeen vaihtaa mielipidettäni tuhat ja sata kertaa, eli en uskalla varmaks sanoo tätä suunnitelmaa. Mutta tällä hetkellä tuo tuntuis realistisemmilta vaihtoeholta et lähen tosiaan sinne ammattikouluun kauneudenhoitoalalle. :)


http://www.pixmac.fi/pictures/kosmetologi;collection:all

http://www.pixmac.fi/pictures/kosmetologi;collection:all
http://www.pixmac.fi/pictures/kosmetologi;collection:all


Tietenkään en ajattele, että kosmetologin työ on vaan pelkkää meikkaamista ja kasvohoitoja - en todellakaan ! Tiedän, että siihen kuuluu myös kaikkee hieman ehkä ällöttävääkin, mutta ne nyt ei oo niin isoja juttuja ettäkö jättäisin tän haaveen toteuttamatta niitten takia. Kaikkiin ammatteihin kuuluu niitä negatiivisia puoliakin, joten niiltä ei voi välttyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti