maanantai 30. tammikuuta 2012

Sun sydämmes olkoon karttasi Sun muistosi sun kotisi


Viikonloppu meni oikeestaan kokonaan "läksiäisten" merkeissä, parjantaina joensuussa ja lauantaina/sunnuntaina punkaharjulla.. Tai oikeestaan punkaharjulla juhlittiin samalla miun synttäreitä, koska vietän ne siellä Espanjassa 1.3 ;) Oli ihana viikonloppu, mukaan mahtu paljon naurua, mutta eilen virtas kyllä niitä ikävän kyyneleitäkin.. 





Äsken kun kävelin töistä kotiin, oli pakko napata puhelimella pari kuvaa! Oli niin ihanan näköstä kun aurinko paistoi ja puiden oksat oli ihan lumen peitossa :) Tuo jäätävä kylmyyskin unohtu siinä ihastellessa :D


Nyt syön mozzarella tikkuja ja katon tallenteista the voice of finlandia! Joku päivä pitäis se pakkaaminenki alottaa.. :o Aika menny hurjan nopeesti, kun vasta alettiin tätä suunnittelemaan ja lauantaina on jo lähtö!! 


Mutta palaillaan ! :)


ps. pitää vähän miettii miten tän blogin suhteen teen siellä Espanjassa, koska miun pitäis sieltä kirjotella koulunkin takia :o et kirjottelenko enemmän koulussa tehtyyn blogiin ja linkkailen tänne niitä, vai miten :o mut sen näkee sit, pitää miettiä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti