sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Sä oot mun, viimeinen valssini. Sä oot mun, voin syliisi mä painaa pään

En osaa sanoo mikä postaustauko nyt on ollu, voisin ehkä suoraan pistää laiskuuden piikkiin :D Kamera on taas pysyny pitkään ihan vaan omalla paikallaan hyllyssä, mutta torstaina ryhdistäydyin ja otin kameran esiin! 
Viimeaikoina ei juuri mitään sen erikoisempaa oo tapahtunu, paitsi viimetorstaina sain vihdoin käytettyä joululahjaks saadut tatuointi-rahat (oon tosi tyytyväinen toiseen tatuointiin) ja kerhot alkoi!! :)

teksti tuli ranteeseen ja sen merkitys on miulle tosi suuri monella tapaa :) i'm happy!


Perjantaina olin aamuvuorossa 9-13 ja sitten iltapäivällä junalla kohti Punkaharjua :) Oltiin sovittu Marikan kanssa että pidetään tyttöjenilta vielä ennenku lähden reissuun ja sopivaks ajankohdaks osottautui tämä viikonloppu.. Mentiin kylläkin vaan Punkaharjun paikalliseen, mutta silti oli tosi kivaa ja vanhoja luokkakavereitakin tuli nähtyä :)

perjantain työasu
Lauantaina vietin aamupäivällä aikaa minimiesten kanssa ja sitten äiti haki miut KOTIIIN :) Tehtiin tortilloita, juoruiltiin, nukuttiin ja illalla lähdin taas Marikan kanssa paikalliseen, koska Rasmuksella oli dj keikka siellä! Ei kylläkään oltu kun pari tuntia ja ihan limpparilinjalla, mutta tottakai se piti käydä kuuntelemassa!

ylpee isoveikka <3
Tänään heräsin ajoissa melko väsyneenä, mutta en vaan raaskinu nukkua pidempää, kun ei sitä aikaa liikaa tuolla ole! Äsken tultiin kotiin ja Rasmus lähti taas töihin.. Illan ajattelin olla vaan tekemättä mitään, mutta sunnuntai onki lepopäivä <3

SÖPÖISTÄ SÖPÖIN KAVERIKUVA ! Petrus sentää yritti lähes tosissaan ;D 
Mut nyt käyn kattoo Tiuhti kainalossa tallenteista emma-gaalaa ! 

Heippa muruset & kivaa alkuviikkoa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti