torstai 26. tammikuuta 2012

Onko mitään kauniimpaa kuin luvata elämänsä toisen käsivarsille ja siinä levätä?

Hei arvatkaa, nyt on koulupäivät ohi, enää ei tarvii aamulla herätä oppitunneille ! Nyt ois vielä vaan sit ens viikolla pari prelikoetta ja yks normaali koe ja sit tentit helmikuun lopulla :) Niin ja ne kirjotukset maaliskuussa.

Viime päivät on sisältäny lähinnä vaa kotona oleiluu. Netissä oon selaillu vapaita kämppiä Joensuusta, koska oon nyt päättäny hakee vaan Joensuuhun opiskelemaan ja jäädä tänne vielä toistaseks :)
Siitä puheen ollen. Kävin tänään opon kanssa taas juttelemassa ja nyt on melko selvät sävelet tohon hakuprosessiin nähen. Onneks, sillä iso kivi vierähti sydämeltä ku nyt tietää minne sitten hakee yhteishaussa. Alkais nyt vaan se haku, etten muuta mieltäni ja oo taas siinä samassa pisteessä, missä oon nyt tähä asti ollu :D

Tässä nyt ainut kuva viikonlopulta. Nii no hmm. Hätä keinot keksii. Jäähallissa kun istuu kattomassa peliä sen yhen erän verran ni mie ainaki kerkesin jäätyy jo siinä ajassa, tai lähinnä varpaat jääty. Ja koska villasukat ei ollu mukana matkassa, ni lapaset hoiti sit tehtävän niitte puolesta. Kyllä saatiin hyvät naurut tästäkin !

Oisin halunnu kuvailla jottai teille tänne, mutta sit tajusin ettei oo mitään mitä kuvata. No ehkä mie keksin joku päivä, jos vaik inspiraatio iskis. Penkkariasusta puhuin viime postauksessa. Sunnuntaina sitä sovitin ja se oli vähä iso :/ Joten kuvaan sen sit ku saan vähä kavennettuu, tai sit laitanki siitä kuvaa vasta sit penkkaripäivänä ;) Katellaan.


Nyt lähen koiruuden kanssa lenkille ja illalla salille.
Ps. Huomenna nukun pitkääään ! ;)

1 kommentti:

  1. pitkään aikaan en oo muistanu käydä täällä, mut ihana ku oot vihdoinki laittanu paljon uusia postatuksia !! hyvä rooosa ! :)
    -armi

    VastaaPoista