keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Torjutaan, taistellaan sitä vastaan, joka yrittää meidät erottaa. Vaikka pelottaa, vaikka tuntuu että paha painaa liikaa. Kaksin voi sen kantaa..

hmm, kuukauden blogitauko, mitenhän sen selittäs! en oo tarkotuksella jättäny bloggailua pois, on vaan ollu jotenki tosi kiire ja hirmunen stressi! Koulussa ollu erilaisia näyttöjä näytön perään, joku tyhmä seikkailu24, espanja juttujen järjestelyä, joululahjojen ostoa & oppariaopparia ja vähän lisää opparia! Mut voiton puolella ollaan :) Näytöt ohi, toinen meni vähän huonommin, mut toinen sit taas onneks vähän paremmin.. Espanja jutut alkaa olla kohdallaan, asuntoviestiä odotellaan sieltä päästä, jännittää millanen luukku sieltä saadaan :D Joululahjat on ostettu, jes! Edistystä, koska viimevuonna tähän aikaan niistä oli kamala stressi! Noh sitten oppari, se ei oo vielä valmis lähellekään, mutta ompahan ainakin alotettu ja itseasiassa on se oikeeestaan ihan hyvällä mallilla! Kuukauden päästä pitäis se sitten jo palauttaa, jaiks :x Mutta joo siinä vähän selityksiä tästä tauosta..



Pieni Hugo <3


Kokoaika oon siis tienny että joku päivä mie postaan ja se päivä ilmeisesti on tänään :)
Miulla alko maanantaina loma meidän koulusta, sinne rakennukseen vasta huhtikuussa! Tiistai-Torstai väli miulla on itsenäistä opparia ja sit VIRALLISESTI alkaa loma <3
Palkitsen kyllä ahkeruuteni tänään ja lähen jo illasta äitin luokse, Rasmus tulee sitten huomenna perässä :) Ollaan perjantaihin asti Punkaharjulla ja sitten aatto Rasmuksen porukoilla.. Joulupäivä kotona Tiuhtin kanssa ja sitten Tapaninpäivänä taas Punkaharjulle :) 



Siinä nyt joitain kuvia mitä oon napsinu! Kamera on kyllä pysyny myös aika visusti paikoillaan, ei oo montaa kuvaa viime kuukaudelta..
Oon yrittäny saada itelleni joulufiilistä joulukoristeilla ja lahjojen paketoinnilla, kovasti haluisin myös lunta tuonne harmaaseen maahan <3

Nyt tekemään aamupalaa ja jatkamaan opparin tekoa :)


                                            




                                                      HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti