sunnuntai 25. joulukuuta 2011

It's Christmas time

VAROITUS: luvassa hurjan pitkä postaus! 


Aattoaamuna piti tottakai kattoa joulupukin kuumalinja ja melkeimpä heti sen jälkeen otettiin Tiuhti mukaan ja lähdettiin Rasmuksen porukoille! Siellä päästiinkin heti syömään, koska pöytäkin oli jo keretty kattaa valmiiksi :) Rasmuksella on siis 10 pienempää sisarusta, joten jokainen voi varmasti arvata millainen odottamisen riemu siellä valtasi koko talon! Tiuhti oli meillä ensimmäisen kerran mukana tuolla ja yllättävän rauhallisesti se oli vaikka hälinää kyllä riitti ja koko aika joku sitä seurasi :)
Joulupukki tuli jo joskus ennen neljää ja voi sitä lahjojen määrää! Pukki halusi muutamat apukädet niitä ulkonta hakemaan ja samoin myös lahjojen jakamisessa.. Oli ihana nähdä ihan pienempienkin riemu kun kuuli oman nimen ja riensi hakemaan pakettia :) Sitten oli se lahjojen avaamisen aika, lahjapaperia oli joka puolella ja millon mistäkin nurkasta kuulu " wow, kato mitä mie sain, tätä mie toivoinkin ! " :D 

Miulle saapui muutama paketti sinne ja loput odotteli sitten täällä kotona :) Vähän aikaa siinä ihasteltiin pienten lahjoja ja sitten lähdettiin viemään Tiuhti kotiin ja tultiin avaamaan loput paketit.. 
Oltiin kotona pari tuntia ja sitten mentiin sinne takasin. Piirrettiin, saunottiin, juostiin pyyhkeet päällä ulkona taloa ympäri, pelattiin angry birdsin lautapeliä ja muuta mukavaa! Kun pienet alkoi mennä nukkumaan lähdettiin myökin kotiin :) 

Tässä kuvia aattoillalta:
aaton asua

Valkee joulu sittenkin! Voi sitä riemun määrää kun aamulla avasin silmät ja katoin ulos ! <3 joulu oli pelastettu





 kummin murunen <3





Olin ilmeisesti ollu aika kiltti koko vuoden, koska joulupukki muisti myös minuu monella ihanalla lahjalla!


 Leffalippu + 50 € h&m lahjakortti + Peppican kuva/Rasmuksen äiti

 yöpaidat/äiti

 Sukkahousut/äiti, boxerit+toppi/Marika

 meikkipussi/äiti, suihkugeeli + deodorantti/ rasmuksen äiti, poskipuna +kynsilakka/Tyyne&Elisa


kotitossut/äiti

 muumimuki + kuppi + suklaata/Henna


 Vettä elefanteille dvd/äiti


Guess kaulakoru/iskä 


 warp collegeasu/äiti


                                                                   Samsung miniläppäri/Rasmus

 PLUS RASMUS JA MIE SAATIIN YHTEISEKS :

 muumi käsipyyhkeet

6kpl iittalan isoja laseja

 12kpl jälkiruokakulhoja

                                                                        aarikkan liinoja 2x

+ Läjäpäin suklaata & rahallista avustusta toista tatuointia varten! SUUURI KIITOS IHANISTA LAHJOISTA <3 Miusta tuntuu, että minuu muistettiin jopa liikaa, mutta oon tosi kiitollinen jokaikisestä lahjasta! Sain kaikki mitä toivoin ja vielä reilusti enemmän! 




Ja jottei tästä nyt varmasti tulis liian lyhyt postaus, niin laitan tähän loppuun vielä muutaman kuvan tältä päivältä ;) Tänäaamuna nukuttiin pitkään ja mentiin taas Rasmuksen vanhemmille syömään, loppupäivä onki menny vaan löhötessä niinkun miusta pitääkin <3 Pidemmittä puheitta vielä muutama kuva ja sitten mie käyn lukemaan monia tänään löytämiäni, miulle uusia blogeja! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti