torstai 29. joulukuuta 2011

ehkä ois helpompaa olla jos ajatukset ei ois hirmumyrskyjä vaan tähdenlentoja

Mentiin Tapaninpäivänä takas Punkaharjulle ja mennessä vietiin Tiuhti Ninalle hoitoon! Siellä asustelee Tiuhtin täti, sekä sisko + kolme muuta kissaa, oli ihana nähä miten Tiuhti leikki niitten kanssa ja selvästi se ja sisko ainakin muisti toisensa :) 
Tiistaina lähdettiin äitin & Rasmuksen kanssa Savonlinnaan tuhlailemaan joululahjarahoja, tai no ne tuhlaili :D Mie löysin vaan takin ja perus topin. Toisaalta ite en niinkään lähteny mitään ettimään, ajattelin vaan että ostan jos joku kiva tulee vastaan :)


                                                                         Vero Moda/20€

Vaikka ei uutta takkia tänätalvena enää pitänykkään ostaa, ei tuota kappaletta tuolla hinnalla voinu millään kauppaan jättää :o Sitäpaitsi just tuon tyylistä oon nyt alkanu kaipailemaan itellenkin.. Nyt sain ja ihan pilkkahinnalla ! <3


Tänään tulitiin sitten taas kotiin ja päätin heti mennä tsekkaamaan Joensuun kauppojenkin ale-tarjonnan! Sieltä tarttui mukaan muutama kiva juttu, joita en kunnolla ehtiny kuvaamaan, mutta tässä esimakua:


1. Täydelliset housut/Vila, 20€
2. Ihana tuubihame/Vila, 10€
3. Sulkakorvikset/Seppälä, 2,95€
4. Pitkä paita/Vero Moda, 19,95€
5. Pikkulaukku/Vero Moda, 10,00€

Lähinnä noita kaikkia ajattelin sinne Espanjaan ja sitten kesäks tänne :) Tai kun päätin, että yritän talvivaatteiden ostoa nyt välttää, kun sitä niiden käyttöaikaa ei miulle oo enää paljoa jäljellä..

Äsken katottiin Rasmuksen kanssa miun joululahjaksi saatu leffa, vettä elefanteille! aiaiaii, oli kyllä ihana leffa! <3 Voisin luokitella sen yhdeks tänhetken suosikkileffoista!  En keksi mitään huonoa sanottavaa siitä nyt! Eikä toinen miespääosan näyttelijäkään huono ollu (Robert Pattinson) ;)


MIUN UUS RAKKAUS! - tämä warpin "gollegehaalari" nimittäin <3

Nyt mie meen treffailemaan nukkumatin kanssa, hyvää yötä kaikille   

1 kommentti:

  1. mitä kokoo toi sulla on?:) ite ostan kanssa ja oon 167cm pitkä ja hoikka ja mietin tässä otanko xs vai s!

    VastaaPoista