keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

täällä taas pitkästä aikaa!

Sori tästä ihan liian pitkästä hiljasuudesta! Reilu viikko on menny tosi nopsaa töiden ja auringon merkeissä.. Kamera on pysyny visusti hyllyssä kun ei oikein oo ollu mitään kivaa kuvattavaa..

Viikonloppu tosin vietettiin Joensuussa. Perantaina näin Roosaa taas melko pitkän tauon jälkeen. Käytiin pyörimässä kaupoilla ja sitten leffassa kattomassa Rakkaus lainassa. Kiitos Roosa vielä lipusta :) <3 Leffa oli tosi hyvä, tykkäsin! Leffan jälkeen mentiin joen rantaan istuskelemaan ja kattomaan niitä hulluja jotka uskals hypätä benji hypyn :D Tässä muutamia kuvia illalta:


rooosan iiihanat kengät! nam







Siinä olikin kaikki kameralla otetut kuvat yli viikkoon! Lauantaina vietettiin rippijuhlia, mutta mie olin keittiöapulaisena ni en kerenny omalla kameralla kuvata yhtään :s

Saatiin myös samalla reissulla avaimet syksyn asuntoon ja ekaa kertaa myös se nähtiin.. Eikä kyllä kaduta yhtään että se asunto tuollatavalla otettiin, se nimittäin osottautu tosi siistiks ja tilavaks, eikä löydy mitää moitittavaa!

Siinä semmoset viikon "kohokohdat" :D

Äsken tulin kotiin rannalta jossa olin äitin kanssa loikoilemassa ja uimassa pari tuntia :) aaa oli niin lämmintä!! tässä nytvielä muutama kännykällä otettu kuva:









Siinä kaikki tällä erää! Nyt lähen tekee ruokaa, pakkaamaan ja sit yöks töihin! Huoomenna auton nokka kohti lahtea ja Summer up kutsuu! Siitä varmaan kuvia sitten ens viikolla:)

KIVAA VIIKONLOPPUA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti