maanantai 11. heinäkuuta 2011

RUKin tanssiaiset










Heippa ! Viikonloppu tuli vietettyä Haminassa Reserviupseerikoulun kurssijuhlassa kaverin avecina.. Mahtava tapahtuma, ei voi muuta sanoo.
Lähtö oli epäinhimillisen aikaisin yöllä. Heräsin siinä yhden aikaan ja kävin suihkussa ja söin jotain, 2.15 istuin sitten jo bussissa matkalla kohti Haminan kaupunkia. Matkalla otettiin kyytiin tyttöjä eri kaupungeista ja oli myös pari pysähdystä.

Noin kahdeksan aikaan aamulla oltiin perillä ja päästiin syömään (d)aamiainen. Ja oli kyllä hyvää !
Sitten vain odoteltiin sinne kymmeneen, jolloin alkoi ruusurynnäkkö. Upseerioppilaat tuli sellaisen punaisen savun läpi meidän eteen ja tottelivat käskyjä ''käännös oikeaan PÄIN'' jne. Hauskaa oli, miten ne kaikki toimi heti ja yhtä aikaa.
Siinä joku sitten piti kohtuumittaisen puheen - jonka siis jopa jaksoi kuunnella. Hurjan suloista oli, kun yksi uo kosi tyttöystäväänsä siinä kaikkien nähden ja kaikille ihan yllätyksenä !
Sitten muita upseerioppilaita käskettiin laittamaan ruusu suuhun ja valmistautumaan ruusurynnäkköön. Hieman oli pelottavaa kun eturivissä olin ja 500 upseerioppilasta lähtee juoksemaan kohti.
Mikko sitten viimeisten joukossa tuli ja löysi miut ja lähdettiin sitten kävelemään kohti hotellibusseja.

Sissikomppanian hotelli oli Loviisassa. Yli puolet ei saanu huonetta ennen kuin yöllä joten jotkut laittautu hotellin yhteisissä tiloissa ja osa, kuten mie ja Mikko, mentiin sitten toisen uo:n ja sen avecin huoneeseen. Sinne tuli sitten muitakin suihkussa käymään jne. Aikaa oli sellainen pari tuntia, jonka aikana laittauduttiin parin muun tytön kanssa ja käytiin alkossa ja kaupassa + ettimässä automaatti, jotta saatiin käteistä itse sinne juhlaan.

Bussikuljetuksella sitten takaisin Haminaan kasarmille. Muonituskeskuksessa nautittiin juhlapäivällinen. Ruoka oli hyvää, mutta itse en jaksanu sitten pääruoan jälkeen enää syödä jälkiruokaa, joka nyt harmittaa näin jälkeen päin.
Tämän jälkeen siirryimme kaikki juhlapaikkaan, jossa alkoi anniskelu. Myöhemmin sitten oli ohjelmaa ja disco jne.
Speksi esitykset oli niin inside-inttijuttuja, että avecien oli turha edes yrittää tajuta niistä mitään. Kysyin uo:ltani ''oonko tyhmä vai miksen tajuu näitä'' niin vastaus oli vain ''et tajuu koska et oo intissä''. Helpotti kovasti tietää tämä :D
Sain uo:ni tanssimaan yhden valssinkin, kun soittokunta(?) soitti kappaleita, lähinnä tangoa ja valssia, ehkä jotain muutakin, mutta ei me paljon kuunneltu, kun siirryttiin sitten discon puolelle loppu illaksi.

Hotelleille tultua saimme huoneet, jossa vaihdoimme vaatteet ja jatkot olivat Loviisan baarissa. Parin muun tytön kanssa kävimme kioskilla ja ostimme makkaraperunat. Joidenkin jatkojen jatkot jatkuivat hotellihuoneissa, mutta itse en jaksanu enää joten menin nukkumaa. Huone oli kyllä kun sauna - ihan pirun kuuma eikä mitään ilmastointia.

Sunnuntai päivä sitten alkoi hotelliaamupalalla. Bussilla siirryimme tavaroiden kanssa takaisin Haminaan kasarmille. Meillä oli vapaata aikaa noin kolme tuntia. Sotkussa käytiin ja sitten pojat halus käydä terassilla.
Haloo Helsinki oli yllätysesiintyjänä maneesissa - vaikka esiintyjä siis oli paljastettu jo edellisen illan juhlassa. Oli kyllä hyvä, myös livenä !
Kaiken tämän jälkeen avecien oli aika lähteä kotimatkalle ja upseerioppilaiden purkuhommiin. Hyvästeltiin ja pitkä kotimatka alkoi.

Nyt tästä kaikesta on kiitoksena hurjasti univelkaa, mutta sitäkin hienompi kokemus! Ehdottomasti kannatti lähteä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti