maanantai 30. toukokuuta 2011

Koulu lopu jo !

Kukkutirallaa! Tänään aamulla erittäin virkeenä lähin kokeeseen ja olo oli tosi osaava ku sain sen kokeen eteeni. Miten voikaan olla mahollista etten muistanu juuri mitään siitä mitä olin lukenu? Oli niin ufoja kysymyksiä, mut toivottavasti mielikuvituksella pääsee läpi - okei oli siellä ehkä vähä tietookin :D

Kokeen jälkeen sit lähin kaupunkiin näkee Karoo. Käytiin kirpparilla, ja ihmeteltii et kaikkee ne ihmiset sinne oikeesti kantaa myytäväks. Ei löydetty oikein mitään. Pari sormusta ja laukku.




Sitten käytiin nopeesti vielä H&M:llä ja ostin sieltä samanlaisen paidan, kuin mikä tuo oranssimustakin on :) Se on niin ihanan rento ja monikäyttönen, etten voinu vastustaa kiusausta ostaa sellasta toistaki. Tällä kertaa vaan mustana.

Karo ratissa ja mäkkiherkut sylissä ;)
Jäi kuvailut vähälle kun sit rupes satamaan vettä. Yritin sitten kuvata Sallia sisällä, mutta se oli niin nopee liikkeissään, ettei sekään oikein onnistunu :


Talousmatikan koe huomenna ja ei oikei nuo laskut suju, vaikka tunneilla ne olevinaan osasinki. Missä vika? Varmaan siinä etten oo tarpeeks tehny kotona ton kurssin eteen. Voihan koulu loppuisit jo ! Ei hirveesti enää huvittais ajatustakaan tuhlata opiskeluun ku kesäloma häämöttää jo niin lähellä. :)
Kevään viimeinan circuit oli tänään, ja oli pakko vetää ihan täysiä! Nyt sit pitää tästä lähtie aina sinne syksyyn asti yrittää pärjätä ja treenata iteksee - ellen jostai löydä personal traineria itelleni ;)

Mutta nyt syömään! Ja vielä pitäis matikkaa vähän kerrata.
Mooi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti