torstai 2. helmikuuta 2012

aina liian ihan mitä vaan, muttei sopiva milloinkaan

Miulle on nyt iskeny joka ihme postausinto, no mut älkää huoliko, nyt ei tuu mitään sitten ennen sunnuntaita tai maanantaita :D Tänään vielä suunnitelmissa salille menoa ja bussilla matkustamista. Lähen illalla Polvijärvelle ja todennäkösesti tuun vasta sitten sunnuntaina takasin.

Nyt on äikän ja enkun prelit tehty, sekä psykologian ja enkun kokeet. Ajattelin pitää lukutaukoo tän viikonlopun ajan. Ens viikolla sit alotan jo kirjotuksiin lukemisen, täytyy vaa joku lukusuunnitelma tehä, että varmasti tulee sit luettuukin eikä vaan lomailtuu :D
Oon ihan kokonaan unohtanu esitellä teille tän miun uuden hienon varapuhelimen...


Joo siis miun Samsung sano ittesä irti ja sekos kokonaan, joten kiikutin sen viime perjantaina takasin sinne mistä sen ostinkin kesällä. Saan sen toivottavasti takasin ens viikolla, koska tuo on ihan liian yksinkertanen miun käytettäväks :D En edes osannu herätyskelloa käyttää aluks, mut sit tajusinkin sen yksinkertaisuuden. Hehheh.Oon nyt parina yönä peräkkäin nähny mitä ihmeellisempiä unia. No tänään sit kun tulin kokeesta niin rupesin päiväunille ja heräsin entistä väsyneempänä. Näin unta siitä, että pokemonit tuhos facebookin ! Mistä näitä unia oikein tulee??! Päädyin vähä aika sitten selailemaan äitin unikirjaa ja alan kohta pikkuhiljaa uskomaan omaan sekoomiseeni :D Ehkä tää on ohimenevää ja joku aamu herään taas siihen kun en nähnykään mitään unta, tai ainakaan muista nähneeni.Oon nyt ruennu taas miettimään noita pidennyksiä, kun selailin vanhoja kuvia, ikävä ihan tuli pitkiä hiuksia.
Kokosin nyt tommosen kollaasin, kuvat on vuoden takaa vanhojentansseista aina siihen päivään asti kunnes otin teippipidennykset pois eli johokin marraskuun lopulle(?). Alotin siis clip-on pidennyksillä ja syksyllä vaihdoin teippipidennykseen. Nyt haluisin teipit takasin, mutta ainut ongelma on sävyero omien ja pidennyksien välillä. Omiani en uskalla kaupan väreillä vaalentaa, ettei käy niinku viimeks (meni hopeeks !!!) ja kampaaja on tän hetkiseen rahatilanteeseen nähen ehkä vähän turhan kallis, hiton alvit ku nous ! Pidennyksiä en ite ainakaan uskaltas lähtee tummentamaan, varsinkaan kun en ees tarkalleen tiiä tätä omien hiusteni sävyä :D
Niin ja sit tavallaan on helppo olla ilman mitään ylimääräsiä teippejä päässä, mutta oon selvästi nainen ja teen kaikista asioista monimutkasia - kuten tästäkin.
Oon kyllä sanonukin, että keväällä haluan pidennykset takaisin ja oon edelleen sitä mieltä. Eikös nyt oo jo kevät? Tai ainakin sinne päin ollaan menossa :)


Hyvää viikonloppua ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti