perjantai 10. kesäkuuta 2011

torstaita & perjantaita

En eilen illalla jaksanu enää postailla kun olis menny niin myöhäseks, ni ajattelin nyt kertoo tässä postauksessa kummastakin päivästä :)

Eilen nautin taas aamupäivän säästä täysillä, pikasesti poikkesin vaan äidille näyttämässä mekkoja (valinnasta kuvaa varmaan huomenna :) )..

Iltapäivällä käytiin ajelulla Savonlinnassa kattelemassa miulle uutta puhelinta ja sitten jäätelöllä järven rannassa!  Niistä maisemista tykkäilen paljon :p

Loppupäivä meni takapihalla istuessa ja one tree hill:iä tuijotellessa (yllätys?)

Kuvia eiliseltä:
kirpparilta ostettu laukku :) josta ei meinaa lähtee tuo tyhmä tarra kokonaa pois!
Muutama kuva vielä illalta:


ai vähän heilahti?


Tänään päivä alko samalla kaavalla takapihan puolella.. Siellä pari tuntia kärvisteltyä päätettiin lähtee tilipäivän kunniaks taas Savonlinnaan! :D

suihkun raikkaana !


Kävin ostaa itelleni uuden puhelimen, mitä eilen jo kattelinki kun alko tuo vanha jo oikkuilemaan.. Ja kun luultavasti äiti sitten ostaa sen miulta omaan käyttöönsä:)

Lisäks käppäiltiin kaupat läpi, mutta aika vähän mikää pisti minuu silmään....


.. paitsi nuo shortsit hennesillä, koska oli melko edulliset ja just kaipailinkin mustia taikka farkkushortseja.. Tuo kuva vaan ei oikein imartele niitä :o Ostin sietä myös värikkään perus tuubitopin!

  
Siinä hiukan tylsähkö päivänasu

Sitä aina talvisin ajattelee et olis jo kesä, et sillon pukeutuminen on kivempaa kun voi käyttää niin monipuolisia vaatteita yms.. Mutta taas kerran oon huomannu olevani väärässä, nimittäin jokapäivä tekis mieli laittaa vaan shortsit ja tuubitoppi! Se asukokonaisuus on vaan niin rento ja jotenki helppo tämmösillä helteillä varsinki..


Ennen lähtöö käytiin vielä Caperossa pitsalla, nam! :p


Ja viimeisenä kuva nyt siitä uudesta lelusta, niinku iskä sen nimitti :D :


Olin Rasmuksen seurana pelaamassa korista ja sehän olikin yllättävän kivaa :D Nyt kipinkapin suihkuun!Ps. Syy siihen mihin sitä mekkoa siis tarvitsen on huomenna olevat ukin syntymäpäivä pirskeet, joista varmaan lisää sitten viimestään sunnuntaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti